Praktijkinfo


6.1 Stagebegeleiding

Kennis van zowel theorie als praktijk is de basis voor een goede therapeut. Daarom vind ik het belangrijk om mijn kennis te delen. Bijvoorbeeld met stagiaires. Vanuit de theoretische onderbouwing van de opleiding komen stagiaires in mijn praktijk ervaring opdoen. Ik begeleid ze daarbij.

Aan de andere kant brengen stagiaires ook nieuwe vakkennis mee. Bijvoorbeeld over nieuwe methoden, testen of leerboeken. Voor mij is het begeleiden van stagiaires dus ook een manier om mezelf op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen.

6.2 Administratie

De praktijkadministratie is uitbesteed aan het bedrijf Fairware. Zij verzorgen maandelijks de declaraties en de debiteurenadministratie en verzenden de particuliere nota’s.

Met vragen en opmerkingen ten aanzien van uw nota kunt u contact met mij opnemen. Dat kan telefonisch via 033 463 42 98 of 06 434 89 003. Maar u kunt ook een e-mail sturen: info@cesarcentrum.nl

6.3 Wachtkamerinformatie

In de wachtkamer is informatie in te zien over betalingsvoorwaarden, privacywetgeving en klachtenregeling. Hierin leest u welke financiële voorwaarden er gelden, hoe wordt om gegaan met uw persoonlijke en gezondheidsgegevens en hoe wordt om gegaan met klachten.